Inscripcions


Inscriu-te aquí.Si et vas inscriure a la RoboCAT 2020, recorda tornar-te a inscriure per la RoboCAT 2021!
En el cas que inscriviu el mateix número d'equips que l'any anterior no s'haurà de fer cap pagament, en el cas que n'inscriviu més que l'any anterior s'haurà d'abonar la diferència.

Us demanem que realitzeu la vostra inscripció a la fase territorial corresponent a la vostra població. En cas d'equips de l'Alt Pirineu i Aran, del Camp de Tarragona, de Lleida i de les Terres de l'Ebre, podeu apuntar-vos a qualsevol dels tornejos locals proposats. En cas de demanda suficient d'equips, la comissió organitzadora obrirà noves fases territorials pels esmentats territoris.

En el cas de voler participar en la fase preparatòria, concebuda per posar a prova els robots en aquesta nova modalitat virtual, caldrà indicar-ho en la inscripció (hi ha un apartat previst per fer-ho). Aquesta participació estarà subjecte a l'enviament d'un vídeo del robot a videos@robocat.cat abans del 31 de desembre de 2020.

El pagament de les inscripcions es realitza via transferència bancària al compte que apareix un cop s'ha omplert el formulari d'inscripcions. Les inscripcions no seran vàlides si en un període de dues setmanes no es fa el pagament d'aquestes. No es realitzaran devolucions.

El màxim nombre d'equips que es poden inscriure per centre educatiu, empresa o entitat és 6. Els equips estan formats per un màxim de 6 membres.

L'entrenador/a de l'equip ha d'entregar l'autorització de drets d'imatge dels membres de l'equip, en el cas que els seus integrants siguin menors d'edat, enviant un correu a legal@robocat.cat abans del dia de competició.

Autorització drets d'imatge

Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als fitxers de l'Associació El Racó dels Robotaires d'acord amb la LOPD.

Inscripcions 1 equip 35 euros
Inscripcions 2 equips 60 euros
Inscripcions 3 equips 85 euros
Inscripcions 4 equips 100 euros
Inscripcions 5 equips 125 euros
Inscripcions 6 equips 150 euros