Utilitats
Inscripcions

Qui som

Sobre el Racó dels Robotaires

La creació de la ROBOCAT va ser impulsada l’any 2016 per l’associació el Racó dels Robotaires. Aquesta entitat sense ànim de lucre nasqué de l’equip gironí de robòtica Salvauth Park, actiu durant el període 2010-2020, al llarg del qual va guanyar nombrosos campionats de robòtica d’arreu de l’Estat espanyol, competint en l’àmbit internacional en llocs com ara Jakarta (Indonèsia), Louisville i Anaheim (Estats Units), i Sochi (Rússia), on va quedar en diverses ocasions entre els vuit millors equips del món en la competició VEX Robotics.

 

La ROBOCAT vol democratitzar l’accés i l’aprenentatge en l’àmbit de la robòtica a persones de totes les edats. Aquest projecte va sorgir de la voluntat de crear un campionat de robòtica assequible, perquè els recursos econòmics no siguin un impediment per endinsar-se en el món de la tecnologia, i lliure, amb l’objectiu de desmarcar-se de les marques comercials i poder elaborar i programar robots amb qualsevol tipus de material  i plataforma. El campionat és “pioner” perquè es tracta del primer torneig de robòtica obert i lliure de tot Catalunya.

Qui Som

El Racó dels Robotaires

President del Racó dels Robotaires. Coordinador de Robòtica i Intel·ligència Artificial a l'Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT). Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses (Universitat Pompeu Fabra).

GUILLEM MARTÍNEZ ROURA

CEO i Co-Fundador

Secretari del Racó dels Robotaires. Software Developer a Vico Open Modeling. Grau en Enginyeria Informàtica (Universitat Politècnica de Catalunya)

JOAN MELCHOR LLADÓ

COO i Co-Fundador

Qui Som

Col·laboradors

POL ÁLVARO PUIG

Responsable d'Audiovisuals

JOAN CAMA RIBOT

Responsable de Pàgina Web

ANNA SANCHIS

Responsable de Fabricació

MARC GENERVAT

Responsable de Formació

VICTOR GUARDIA HORCAJADA

Responsable de Software

Qui Som

Coordinadors tornejos ROBOCAT

MARC CAMACHO CAUTERA

Coordinador Gran Final i ROBOCAT Girona

MARCO A. RODRÍGUEZ

Coordinador ROBOCAT Mataró

SALVADOR GUARDIOLA FERNÁNDEZ

Coordinador ROBOCAT Barcelona

Col·laboren

Patrocinadors

Col·laboren

Co-organitzadors

Col·laboren

Entitats col·laboradores

Utilitzem cookies per oferir la millor experiència.